Blog

HemWikiHur jag började med PartyLite – Susanne Karlsson

Hur jag började med PartyLite – Susanne Karlsson

Mitt namn är Susanne Karlsson jag är en kvinna på idag 45 år som är bosatt utmed Vätterns västra sida  vid en stad som heter Hjo .

Jag har 4 barn & 2 bonus barn, för drygt ett år sedan hade jag glädjen att få bli mormor till mitt 1a barnbarn, har alltid haft ett starkt hästintresse och under större delen av mitt liv haft egen /egna hästar.

Jag kom i kontakt med Partylites ljus och produkter 1a gången december -06 , var då inbjuden av min hovslagare Trine till ett ”ljusparty” som hon kallade det . Jag åkte dit och det satt ett tiotal i rummet som jag förstod hade många varit i kontakt med detta innan men för mig var det helt nytt och jag blev alldeles tagen av dessa vackra ljus och produkter men höll på att svimma av priserna som jag då tyckte var skyhöga ,  fick snart veta vad man betalde för  och tyckte inte det var så dyrt längre

Jag insåg rätt snart att detta ville jag ha men hade inte riktigt den ekonomin som tillät mig handla och elda så mkt ljus som jag egentligen ville, jag bestämde mig för att boka en visning och ev. kanske börja sälja till mina vänner- de få jag hade kontakt med vill säga .

Jag hade tyvärr efter en ridolycka då ca 10 år tidigare dragit på mig skador för resten av mitt liv, jag hade många års rehabilitering och under den tiden stötte jag tyvärr bort mina nära..  så min bekantskapskrets var inte så stor . Jag lyckades efter lite tänkande få ihop 7 st till min visning & bestämde mig strax innan visningen att det fick bli en startvisning av det , så vi skrev avtalet en kvart innan  gästerna kom..

Jag minns försäljningen blev nästan 5000kr så jag fick ju massor av saker , en startlåda värd 3500kr och fick även välja produkter för över 1000kr till – blev ju massor med roligt .

Jag skulle ha min första visning och var nervös så jag nästan svimmade, med hjälp från  min rekryterare så avlöpte den smärtfritt -värdinnan var nöjd och jag kände en otrolig lycka då jag hade klarat att prata lite inför ett gäng på över 10 personer – för jag var verkligen livrädd innan trots att jag hade hållt på med homeparty  tio år tidigare när jag var frisk.

Jag hade lite visningar den första tiden utan att veta vad jag egentligen ville göra av det , var rätt nöjd med en extra slant per månad plus att jag inte behövde bekosta min egen förbrukning längre .

Det tog ett tag sen började rekryterna trilla in och jag hade prom out  av min första ledare Annika , det var så kul att följa dom och min egen enhet , vid det laget hade jag hunnit få vara med om ett par konferanser bl a och på min andra konferans  så vann jag en resa till England . Partylite hade haft en tävling är man kunde jobba till sig en resa dit och få besöka vår Ljusfabrik bla. En plats lottades ut bland dem som rekryterat  minst 2 under April månad och även hade med dem till konferansen  i Augusti. Jag blev alldeles chockad när jag var den som vann resan, vi var 5 st från Sverige som fick åka och det var några från Finland . Jag hade en mkt upplevelserik resa och var alldeles säker på att det inte var min sista resa

Året därpå hade jag jobbat ihop poängen till årets Drömresa som skulle gå till USA – herregud vad jag var glad- jag och ett flertal kollegor fick glädjen att åka alldeles gratis till Boston med många häftiga upplevelser & bl a ett besök på partylites huvudkontor.

När vi kom hem fortsatte man med glädje och nya mål att hålla visn. Och rekrytera in dem som ville prova på något nytt precis som jag . I Juni förra året -2010 så var det Siv i min enhets tur att prova på ledarskapet , hon gick ut som ledare den 1a juni som då var  under en tävlingsperiod till en ny resa som skulle gå till Cumbria och ljusfabriken .  Då klarade vi även denna resa och fick tillsammans ha en mkt upplevelserik resa och naturligtvis även den gratis !!!

Nu är det slutet av mars 2011 jag har varit konsult i dryga 4 år , skulle aldrig kunna tänka mig sluta med detta då det verkligen förändrade hela mitt liv jag har träffat alldeles underbara människor och fått vänner för livet . Jag är egen företagare idag och har kunnat dra ner min sjukpension otroligt mkt , Har hittat det i mitt liv förutom min familj så klart som gör livet så roligt !  & vet ni vad – nu börjar snart en ny tävling inför en till resa –och jaaa- den ska jag ju naturligtvis med på

Inget att förlora – endast vinna kan man göra !

Susanne Karlsson
Lights 4 Hjo

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Comment