Blog

HemWikiHur jag började med PartyLite – Eva-Lena Wisberg Gustafsson

Hur jag började med PartyLite – Eva-Lena Wisberg Gustafsson

Jag heter Eva-Lena och har arbetat med PartyLite i 6 år nu och det har varit som en berg- och dalbana, roligt – galet – frustrerande – utvecklande och ibland tänker jag på hur mitt och min familjs liv kunde ha varit utan PartyLite. Visst, jag hade nog haft ett jobb. Men inte det jobb som jag har nu, om sanningen skall fram så har jag absolut ingen utbildning mer än grundskolan och min ridinstruktörsutbildning och lägg till i min ryggsäck att jag fyller 47 år 2011.
Åren går och jag blir äldre men jag har delat in mitt liv i 30-60-90 och är på väg till 60 med spänning, vart kommer jag att vara inom min PartyLite karriär då? Det låter kanske helt otroligt när du läser att jag ser framemot att åren går, jag blir äldre och kan samtidigt jobba med något som har förändrat hela min livsstil och mitt sätt att vara mot andra människor.

De som känner mig väl, vet att jag inte är den “kramiga” typen, mer den “hit men inte längre” typen passar in på mig.
Men en sak som jag har kvar från mitt ridinstruktörs yrke är att jag blir som mest berörd när andra människor lyckas nå dit, du vet… de har bestämt sig att jobba på och inte låta någon/något stå ivägen för framgång – lycka – succé och vi jobbar då sida vid sida i det snabba tempo som ger både energi och resultat och man är bitvis otroligt fokuserad och lite”crazy” om jag får säga det själv.

Jag upptäckte snabbt i PartyLite att det var bara jag som styrde hur mycket jag skulle jobba, vad min inkomst skulle vara och framförallt när skall jag vara ledig! Ibland är det svårt att få alla dessa tre ting fungera men det faller sig naturligt efter man jobbat med PartyLite ett tag och då flyter allt på.
En av anledningarna till att jag började var att jag behövde pengarna och sen ville jag ut och resa osv… Du har säkert många saker du vill, tänk efter? Kan vara så att du provar på att jobba med PartyLite för att du tycker om våra produkter? Kanske bara nyfiken på hur det är att jobba som konsult? Alla får prova på och det absolut bästa är att det är helt gratis. Om det hade kostat pengar hade jag inte kunnat ta chansen, min ekonomiska situation var hemsk .

En tanke slår mig nu, då hade jag inte träffat alla underbara konsulter/ledare som är mina kollegor i Orkidelinjen, framförallt alla de som varit- skall vara – är värdinna/värd på mina visningar och de gäster som bjuds in till visningarna, jag hade aldrig haft chansen att få träffa dessa fantastiska människor om det inte hade varit för att det var kostnadsfritt att “prova på”.

Så PartyLite kommer alltid att vara det ” du gör det till ” alla har olika drömmar – önskningar – mål och framförallt olika saker med i ryggsäcken, ni vet den där som man släpar på varje dag och bara ” tömmer” någon gång under ens liv. Men vill du fylla på med lite berg- och dalbana? Ta chansen, det är aldrig försent!

Jag har aldrig ångrat mig att jag “provade på” PartyLite, kan vara så att jag höll i lite längre och inte släppte när det var kämpigt utan hade bestämt mig vad jag ville ha ut av detta.
Vsst har det varit ett hårt arbete, men vilken företagsledare har inte ett hårt arbete? Efter 5 år som RVP/SRVP i Orkidelinjen kunde jag med glädje ta emot det mest prestigefyllda priset tillsammans med mina ledare på konferansen i Norge 2010, “PartyLite Nordic Region of the Year 2010”.
Detta priset är ett bevis på att vi har ett otroligt teamwork i Orkidelinjen och självklart välkomnar vi er alla som vill bli våra nya arbetskollegor.
Ps. en sak är viktig innan du tar steget, tänk efter vad du vill lägga i din ryggsäck först.

Tack för du har läst min historia.
// Eva-Lena Wisberg Gustafsson SRVP PartyLite Nordic