Blog

HemWikiVar din egen chef

Var din egen chef

Du förfogar över din tid precis som du vill.

Om det har hänt att du har känt dig stressad eller fått skuldkänslor av att försöka klämma in lite kvalitetstid med din familj, med dina vänner eller bara för dig själv, kan du kanske tänka dig vilken tyngd som skulle kunna lyftas från dina axlar. Nu kan du äntligen få vara med på barnens luciatåg, klasskvällar och fotbollsmatcher och allt annat som du verkligen bryr dig om. Och du kan göra det utan att förlora någon inkomst.

Att vara Konsult innebär att du har ett jobb där du bestämmer: Du kan arbeta heltid eller deltid. Du bestämmer själv tidpunkten för dina Visningar. Du bestämmer när och hur mycket du vill arbeta. Du bestämmer till och med hur mycket du vill tjäna och när du vill ge dig själv en löneförhöjning. Det är ju trots allt ditt liv. Borde det då inte vara du som bestämmer?

Arbeta självständigt med stöd från ett helt team.

PartyLite folk tar hand om varandra. I hela världen och på alla olika plan hjälps de åt för att alla ska lyckas. Och på det personliga planet är det viktigt att komma ihåg att du driver en egen verksamhet men att du ändå inte behöver fixa allt själv. Du har alltid människor du kan fråga och få stöd och uppmuntran av. Det är det vi finns till för!