Blog

HemWikiEva Gabriels Mexico Resa

Eva Gabriels Mexico Resa

När jag fick reda på vart årets drömresa skulle, Mexico det lät inte så tokigt så jag tänkte att det kanske finns ett paradis till på jorden, för den förra resan till Dubai var det härligaste jag varit med om. Jodå mycket riktigt det finns ett paradis till på jorden och det är CANCUN.

Vi anländer efter lite flyg, flyg o lite mera flyg till Cancun där hela Partylite teamet och alla som jobbar på hotellet står och applåderar när vi kliver av bussen
I en härlig värme och en drink i handen, vadå flyg….redan glömt bort.
På kvällen äter vi en mycket god middag, buffe och massor med god mat överallt och efterrätter förstås.
Jag insåg att detta blir ingen smalvecka precis…

Stranden, med detta härliga varma turkos färgade hav med lagom stora vågor
Är så underbart att det måste upplevas. När det dessutom är all inclusive blir det naturligtvis ännu bättre. Man ligger som bäst o solar o badar och tycker att det börjar bli lite varmt så kikar man upp lite och sträcker upp 2 fingrar i luften och tillbaks får man ett leende och en nick o vips så kommer 2 ”kalla” serverade till solsängen av min beach boy, kan det bli mer semester….

Snorkling hade jag bestämt innan jag åkte hemifrån att det måste jag passa på att prova när jag är här, som jag trodde så var det jättehäftigt att se alla fina fiskar o korallrev, jag njöt verkligen av denna upplevelse ( 2 gånger)

Sedan måste jag ge Partylite det högsta betyg som finns för allt de ordnade, mexikansk kväll, beach party, underhållning och för att inte tala om galamiddagen som gick helt i vitt vid polen, den absolute vackraste kvällen jag upplevt.

Det är helt otroligt att känna sig som en prinsessa, må som en prinsessa men det är det man gör när man är med på Partylites drömresor, har många härliga och roliga minnen livet ut.

Ett jätte tack till världens bästa resebyrå …PARTYLITE

Skrivet av Eva Gabriel, med ett leende på läpparna

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Comment