Blog

HemWikiStarta som Konsult

Starta som Konsult

Enkel start med succé.

Förmånerna saknar motstycke, resan dit börjar du med några små steg. Vi ser till att du får all den utbildning som du behöver för att allt ska kännas OK när du första gången låter människor stifta bekantskap med PartyLite. Så snart du är redo håller du din egen ”Startvisning”. Försäljningen från den Visningen betalar för ditt Startpaket, som är fyllt med noggrant utvalda prover ur hela vårt produktsortiment, plus kataloger och affärsbyggande verktyg som hjälper dig att starta din egen verksamhet. Som du ser, är det så enkelt och riskfritt det bara kan vara. Och fördelarna är oräkneliga. Här är bara några: extra inkomst, baserat på din försäljning, ett generöst Värdinneprogram, inget varulager som måste köpas in, inget tak för dina förtjänster och inga krav på tidigare erfarenhet.

Du börjar tjäna pengar omedelbart.

Så fort du kommer igång har du möjlighet till extra inkomst. Det kan faktiskt bli så att du börjar tjäna pengar redan vid din allra första Visning – och då börjar du också bygga upp din trogna kundkrets. Trots allt så varar ju inte ens våra högkvalitativa ljus och doftprodukter för evigt. Så fort dina kunder har fått uppleva våra produkter hemma hos sig kommer de tillbaka och vill köpa mer.

I takt med att du bygger upp din verksamhet får du också tillfälle att få andra förmåner. Du kan se fram emot fortlöpande utbildning och massor av verksamhetsbyggande verktyg plus vår lättanvända internetsida – CBC. Du har även möjlighet att delta i kampanjer och får Erkännanden av olika slag för uppnådda prestationer.

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Comment