Blog

HemWikiVarför arbeta med PartyLite

Varför arbeta med PartyLite

Det roligaste sättet du kan tänka dig att försörja dig på.

Vi får höra det varje gång en ny PartyLite Konsult erhåller sin första inkomst: ”Det kostar ingenting att börja och jag tjänar pengar på att bara ha roligt? Jag älskar det här jobbet!” Och vet du vad? Konsulter som har hållit i Visningar under många år känner fortfarande likadant. Ett annat sätt att uttrycka det är att när man sysslar med något man verkligen tycker om, så behöver man egentligen inte arbeta en enda dag. Och finns det något som ger större tillfredsställelse än att bli framgångsrik av att låta människor lära känna produkter som de kan skapa stämning med, och som ger dem möjligheter till att förändra sitt liv?

Få inkomst, frihet och tid att njuta av bådadera.

Obegränsade förtjänstmöjligheter. Flexibelt schema. Kolleger som stöder dig. Ett företag som inte bara tillverkar bra produkter – utan gör bra saker för andra människor också. De flesta människor skulle skatta sig lyckliga om deras jobb gav en enda av de här fördelarna. Som PartyLite Konsult behöver du inte välja – du får alltsammans.

Det är därför som livet som PartyLite Konsult är mycket mer än bara ett sätt att tjäna pengar. Det är en helt ny livsstil som ”helt enkelt känns rätt”, som Konsulterna brukar säga.

Ha en egen verksamhet utan att behöva fixa allt själv.

Mer än 68 000 människor över hela världen är PartyLite Konsulter. Och vet du vad? Varenda en av dem är en egenföretagare som arbetar åt sig själv men aldrig behöver klara sig helt själv. Så har vårt företag fungerat sedan vi slog upp portarna för världen 1973.

Det spelar ingen roll hur mycket vi växer, vi kommer ändå alltid att engagera oss lika starkt i att varenda en av våra Konsulter ska lyckas. Och det engagemanget är fast grundat på alla verktyg och resurser som du behöver för att lyckas, parallellt med obegränsade inkomstmöjligheter. Från det ögonblick du blir Konsult får du tillgång till kontinuerlig utbildning plus en egen personlig mentor, ett lokalt PartyLite- stödteam och verktyg, allt för att lyckas med din karriär.

Det är faktiskt så att bara genom att komma med i PartyLite teamet har du skaffat en god grund för att lyckas. Och alla kan ta chansen hos oss, oavsett bakgrund eller erfarenhet. Det enda som egentligen krävs är att du vill ge dig och din familj ett bättre liv – oavsett om du vill ha ökad flexibilitet för att tillbringa mer tid med dina nära och kära, extra pengar för att klara av räkningarna eller en ny karriär för att kunna köpa drömbilen eller drömhuset. Tycker du att det stämmer in på dig?