Blog

HemWikiUpptäck PartyLite

Upptäck PartyLite

Våra värderingar leder oss.

Vi tror på ärlighet och integritet. Det är de värden som leder oss. Vi tror på kvalitet och rättvisa, för våra Konsulter, våra kunder och vårt företag. Men vi tror på något annat också.

Vi tror att stämning handlar om något mer än att tillfälligt bli på bättre humör. Det handlar om att förvandla din bostad till en varm, avslappnad miljö som helt enkelt utstrålar en stark känsla av ”hemma”. Vi är jättestolta över att erbjuda rumsdofter och heminredningsdetaljer i toppkvalitet som du endast hittar hos PartyLite. Men för oss handlar det om mer än så. Det handlar om att ge den inspiration som människor behöver för att själen ska må bra. Det kanske låter pretentiöst, och då får det väl vara det. Men vi tror på det, vi lever efter det och det är en förändring som vi ser hända varje dag, runtom i världen.

Vi sätter standarden högt och det får oss att stå ut från mängden.

PartyLite är ledande när det gäller att skapa stämning och världens största säljare av ljus och heminredningsdetaljer. Vi har också lovat oss själva att vara bäst. Alla våra produkter utvecklas och testas kontinuerligt så att vi kan erbjuda oöverträffad kvalitet. Och Konsulterna har en fantastiskt inkomstmöjlighet, plus omfattande utbildning, stöd och förmåner för att hjälpa dem att bygga upp sin egen verksamhet. Vi är mycket stolta över att kunna säga att det har gett oss ett osannolikt gott rykte internationellt – och det ryktet har vi bestämt oss för att behålla!