Blog

HemWikiHur jag började med PartyLite – Annelee Larsson

Hur jag började med PartyLite – Annelee Larsson

Det är januari 2009 och kallt, grått och mörkt. Har en ledig kväll och blir inbjuden till en kompis på ”ljusparty”. Åker dit för att träffa folk, fika och döva det lilla samvete jag har för att jag så sällan hinner träffa mina vänner.

Under visningen var jag nog ingen rolig gäst då jag mest låg på golvet och lekte med barnen… Hur som helst tog jag en vidarebokning då jag tyckte min väninna var värd lite bokningspresenter.

Anyway, i mars blev min visning av och det kom några gäster. Jag satt mest och funderade över om jag glömt någon tops på handfatet och om det var klumpar i marsansåsen… Lyssnade verkligen inte på konsulten, shame on me! Så hör jag att konsulten säger ordet ”gratis”. Jag smyger upp handen och säger:-

– Ursäkta, nu hörde inte jag, vad är det som är gratis?

Konsulten berättar att det är gratis att starta som PartyLite-konsult. Jag tvivlar men blir varse. Hinner överlägga med mig själv i en microsekund sedan hör jag mig själv säga:

– Då vill jag börja!

Sagt och gjort, så blev det och startlådan blev min. Anmälde mig till konferensen, deltog i alla enhetsträffar och fixade blixtstart och drömstart. Mitt första mål var att alltid finnas omnämnd i Reflections – ett mål jag klarat. Att dessutom vara den enda i Sverige att få designersmycket i Bambusommartävlingen var ju underbart! Att hittills ha klarat alla säljutmaningar PartyLite hetsat oss med taggar mig.

Min ledare sa tidigt att det där med att sälja kan du, sikta på att rekrytera. Tyvärr ville jag inte det – jag ville bara sälja. Hade ett litet sug efter Mauritius-resan men tydligen inte tillräckligt stort. Inte ens att få sitta i tomtens knä verkade vara morot nog.

Men så, februari 2010 bestämmer jag mig! OCH FÖRSTA MAJ ÄR DET KLART! Jag har min egen enhet Nyckelpigorna!

Efter att i ett år flängt runt i tillvaron och ätit gratis kladdkaka samtidigt som jag spridit ljus, värme och skratt har mitt PartyLite-engagemang tagit en ny vändning. Jag har registrerat ett företag! Jag har inrett ett kontor! Jag har en telefonräkning som beskrivs av Telias kvartalsvinster…

Målet är nu hela tiden fokuserat till att fortsätta avancera! Jobba tillsammans med mina konsulter och se mina konsulter stiga till ledare. Viktigt för mig är att finnas till för mina kollegor, värdinnor och gäster! Fortsätta sälja med ominskad intensitet. Efter att ha deltagit på resan till Cumbria/England så är nu mitt sug efter resorna enormt och de satsar jag på till hundra procent! Rekrytera och se om det bland rekryterna går att peppa fram någon eller några till avancemang. Jag ska även fortsättningsvis finnas med i alla nummer av Reflections! Min gubbes mål är mycket tydligare än mina – han ska bli en ”Happy Husband”.

 Tack för visat intresse
Annelee Larsson
oberoende PartyLite-konsult